Skyd det nye år igang med de bedste forudsætninger

Posted on Posted in Blog, Motion

I forbindelse med et nyt år er det helt klassisk, at mange ønsker sætter sig en, eller flere, nytårsfortsæt. Heriblandt er det især populært, at kvitte de dårlige vaner, eller tilegne sig nye gode vaner. Et nytårsfortsæt der står på rigtig mange danskere liste er ønsket om, at tabe sig, komme i bedre form eller generelt forsøge, at have en sundere livstil.

Desværre er det ikke altid ligetil, at holde disse nytårsfortsæt når hverdagen kører for fuld udblæsning, for hvor mange har i virkeligheden tiden og overskuddet til, at køre forbi træningscenteret 3 gange om ugen – og i en forvejen presset hverdag, føles det for mange ikke blot som en ekstra ting på to-do listen, men endda en lidt sur tjans på den i forvejen lange to-do liste.

Hvordan holder man så nytårsfortsættet om en sundere livsstil eller lavere tal på vægten?

Det er med de absolut bedste hensigter, at nytårsfortsættet igangsættes, men realiteten er for de fleste, at man kun holder igennem januar, hvorefter mange falder tilbage i de gamle rutiner. Så hvordan formår du, at hænge ved, og rent faktisk få nået dine mål i 2017?

Rigtig mange sider og blogs foreslår, at du får en træningsmakker. Denne metode sikrer, at du har en form for forpligtelse i dine træningsplaner, men denne taktik holder ofte ikke særlig længe, da naboen har et ligeså travlt et program som du selv har, og derfor ender mange træningsmakker aftaler med, at drukne i en uendelig lang liste af andre ting der lige skal klares inden, at du kan løbe de der 5 km i skoven med din træningsmakker. Listen af undskyldninger af lang, og indeholder alt fra vigtige deadlines på arbejdet, børnefødselsdage, vasketøj og når ja, så skulle bilen også have skiftet dæk torsdag, så den løbetur, kan vi ikke rykke den?
Ja, vi kender det alle sammen – mange planer, for lidt tid.

Motion i hjemmet

For flere og flere danskere der ønsker at integrere motion i hverdagen er det blevet en tendens, at man simpelthen flytter forudsætninger hjem til sig selv. Det er simpelthen mere realistisk, at få motioneret dagligt hvis der står en motionscykel derhjemme. I dag kan langt de fleste motionscykler klappes sammen og rykkes rundt i hjemmet alt efter hvor man ønsker, at træne. Det vil med andre ord sige, at du kan slå to fluer med ét smæk. Du kan altså stille din motionscykel foran dit TV og se Go’ aften Danmark imens du tager 30 minutter på din motionscykel. Du kan hente børnene direkte efter arbejde, lade dem lege eller se tv, imens du tager en tur på din motionscykel. Du kan endda sætte pasta til, at koge og tage en tur på din motionscykel derhjemme. Pludselig er det slet ikke så tidskrævende og omstændigt, at få pulsen op et par gange om ugen, for det kan gøres mens du alligevel passer din hverdag.

Og det er ikke blot en motionscykel du kan integrere på den måde i dit hjem, du kan investere i en crosstrainer til hjemmet, en romaskine eller blot et par kettlebells.

Nu er hverken tid, vejr eller et sygt barn dét der stopper dig fra, at nå i mål med dit nytårsfortsæt.

Track din træning

Langt de fleste motionsredskaber til hjemmet kan suppleres med et træningsur der simpelthen tracker din træning. Mulighederne er uendelige og uanset hvad dit behov er, findes der et motionsur til dig. For mange kvinder er især et nytårsfortsæt der er sat med henblik på, at gå ned i vægt eller tøjstørrelse. Desværre kan det være rigtig nemt, at køre sur i hård træning hvis ikke, at man kan se hvordan det hele står til.

En god løsning – og en god middelvej – er et træningsur fra iFit der ikke blot tracker din træning, men sammen med din smartphone kan tælle dit kalorieindtag. Det er nemlig sådan, at det er nemmest, hurtigst og rarest, at tabe sig igennem den kendte “gyldne middelvej” – hvor det således ikke er ene og alene træning der er i fokus, men et lidt lavere kalorieindtag og et par træningssessioner om ugen, der rent faktisk er nemmest og mest holdbart på den lange bane. Et meget populært ur er iFit Act motionsuret der kobles sammen med din smartphone og sammen med dén holder styr på alt det for dig. Dét ur kan du købe rigtig billigt her https://www.danskfitnessudstyr.dk/.

Kom igang!

På Dansk Fitness Udstyr kan du købe ovenstående ur, men Dansk Fitness Udstyr har også et bredt, og meget prisbevidst udvalg, hvor du med garanti kan finde lige præcis dén maskine der imødekommer dine behov bedst – så uanset om du har en lille lejlighed hvor pladsen er knap, en lille baby der ligger ved siden af soveværelset, så der skal være ro efter 19 eller om du gerne vil løbe maraton om et år og derfor ønsker den bedste løbemaskine på markedet, så finder du det med garanti hos Dansk Fitness Udstyr.