Om mig

Mit navn er Peter Liljensten, og jeg har igennem de sidste 10 år været personlig træner, løbetræner og løbecoach. Siden jeg var helt lille, har jeg gået op i sport og træning, og derved lært at presse mig selv og dermed skabe nye og bedre resultater.

At skubbe grænser og udfordre sig selv er med til at skabe gode resultater, og dermed blive den bedste version af sig selv.

Jeg brænder for at hjælpe andre med at opnå deres mål, og det er også derfor ideen til Plussport opstod. Jeg blev kontaktet af fodboldspillere fra hele landet, da de ønskede at blive hurtigere og dermed den bedste version af dem selv, når de var på banen. Derudover oplevede jeg, at trænerne ikke rigtigt havde et overblik over, hvordan udviklingen af deres spillere skred frem. Ved at udvikle Plussport kan spillere såvel som trænere følge udviklingen via grafer og statistikker på en let og overskuelig måde.

I dag, hvor vi alle kan have svært ved at finde tid i hverdagen, er Plussport din redningsmand. Plussport giver dig mulighed for at træne hvor du vil og når du vil, da du får tilsendt et træningsprogram samt træningsvideoer du kan tilgå, når det passer dig.

Plussport er derfor til dig, som ønsker at opnå dine mål, uden at skulle bruge flere timer om ugen nede i det lokale træningscenter.

Plussport kan blandt andet hjælpe dig indenfor styrke, løbeteknik, kondition og hurtighed.