Spørgsmål & svar

Hvordan bliver jeg træner, så jeg kan teste spillerne for et eller flere hold?

For at blive træner skal du oprette en profil og efterfølgende oprette et hold.

Hvordan kan træneren invitere sportsudøveren på et hold?

Træneren har mulighed for at sende en invitation ud til barn eller forælder. Hvis det viser sig, at spilleren ikke allerede er på holdet, skal træneren går ind på holdet og trykke på “inviter til hold”. Herefter får spilleren en e-mail, som skal bekræftes, hvorefter spilleren er tilknyttet holdet. En anden måde at blive tilknyttet holdet, er ved at bekræfte den holdkode træneren giver.

Hvordan sletter jeg min Plussport-profil?

Ønsker du at slette din profil på Plussport, skal du være opmærksom på at ALLE dine data vil blive slettet, og du kan IKKE få dem tilbage igen. Hvis du har oprettet et hold som træner, bliver ALLE dine data også slettet.

Du går ind på din profil, hvor der er en knap “Slet min profil”.

Hvordan aflæser jeg mine resultater for mit hold? (Træner)

Når du har lavet en test for dit hold, vil du kunne se en samlet oversigt over alle deltagerne på holdet. Her kan du nemt og hurtigt se hvem, der har klaret sig bedst i testen. Deltagerne i testen vil efterfølgende kunne se deres resultat på deres private profil.

Hvordan aflæser jeg mine resultater for en sportsudøver? (Atlet)

Når du har lavet en test, vil du kunne se i et søjlediagram, hvor godt du har klaret dig.

F.eks. ved en Bip-test kan du aflæse dit kondital, træningsniveau, hvor langt du har løbet og hvor godt du har klaret testen. Der vil være to forskellige søjlediagramfarver: En farve for dine tests, og en farve for dine holds tests, så du nemt kan aflæse dine resultater.

Hvordan fungerer lydfilen i Bip-test på et hold? (Træner)

Start ALTID med at læse “Info omkring bip-test”. Så ved du hvordan du stiller keglerne rigtig op.

Når du skal til at teste et hold ud fra Bip-testen, skal du have en højtaler. Jeg anbefaler, at der er maks. 10 til 15 sportsudøvere til testen.

Du går ind på “Bip-test” - “vælger en test dato” - “Hvilke spillere skal være med til testen”. Nu har du mulighed for at afspille lydfilen med og uden intro.

HUSK når du starter testen kan du give spillerne “En advarsel = GUL” “Ude = RØD”

HUSK det er vigtigt, at du står med din telefon eller Ipad, så du kan holde styr på spillerne. Det er din telefon, som registrerer spillernes udvikling. Når testen er slut og alle spillerne er røde, trykker du på STOP = GEM. Du og spillerne kan nu se deres resultater på din telefon og på deres egne private profil.

Hvordan fungerer lydfilen i Bip-test hos en sportsudøver? (Atlet)

Start ALTID med at læse “Info omkring bip-test”, så du ved hvordan du stiller keglerne rigtigt op.

Når du skal lave en Bip-test, skal du have en højtaler, så du kan høre dine bip. Du går ind på “Bip-test” = “vælger en test dato”. Nu har du mulighed for at afspille lydfilen med og uden intro. HUSK når du starter testen, så har du mulighed for at få en advarsel og næste gang er du ude, hvis du ikke når bippet. Når testen er slut, husker du hvilket niveau du kom til og dato for testen. Dette skriver ud ind “Indtast testresultat.” Du vil bagefter kunne se, hvor godt du klarede testen ud fra dit niveau.