PRIVATLIVSPOLITIK

Vi værdsætter din interesse og dit besøg på vores hjemmeside. Hos Plussport.dk er beskyttelsen af dit privatliv vigtigt for os. Nedenfor finder du en detaljeret beskrivelse af vores håndtering af ​​dine data.

1. Dataansvarlig

Ansvarlig person for databeskyttelse er:

Peter Liljensten

Plussport.dk

Durosvej 4 1 tv

DK-2800 Lyngby

Danmark

E-mail: Plussportinfo@gmail.com

Telefon: +45 50425816

2. Principper for indsamling og opbevaring af dine data

I vores privatlivspolitik forklares baggrunden for, hvordan vi indsamler, opbevarer og behandler dine data, når du besøger Plussport.dk. Hvis du er i tvivl eller har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte Peter Liljensten.

A. Formål og retsgrundlag for databehandlingen

Formålet med behandlingen af dine data er at bruge vores hjemmeside problemfrit, behandle dine henvendelser og behandle de indgåede aftaler med dig. Retsgrundlaget for databehandling er artikel 6, stk. 1, i den generelle EU persondataforordning.

B. Sletning eller blokering af data i tilfælde af hensigtsmæssighed

Vi gemmer kun dine personlige data, så længe som nødvendigt for at nå de formål, der er beskrevet for de enkelte foranstaltninger. Når formålet er nået, sletter vi dine data. Hvis loven foreskriver en ekstra opbevaring, sletter vi dataene efter den lovlige frist.

C. Rettigheder for indsigt, berigtigelse, sletning, begrænsning og indsigelse

Du har til enhver tid ret til at modtage oplysninger om dine personlige data, som opbevares af os. Hvis de data, der er opbevaret af os, er ukorrekte, har du ret til at få disse rettet.

Du kan til enhver tid anmode om sletning af dine personlige data, så længe vi ikke længere har brug for dataene til gennemførelse af en aftale med dig. Sletningen kan også være i strid med lovbestemte krav til opbevaring. I så fald har du ret til at blokere dine data.

D. Klage

Du har ret til at klage til en tilsynsmyndighed for databeskyttelse. Dette kan ske til Datatilsynet. (www.datatilsynet.dk)

E. Kryptering

For at sikre dine data under overførsel, bruger vi state-of-the-art SSL-kryptering via HTTPS.

F. Ændring af vores privatlivspolitik

Vi vil altid tilpasse vores privatlivspolitik til gældende lovkrav. Et sådant behov for tilpasning kan også skyldes, at vi udvider vores servicetilbud. Hvis du besøger vores hjemmeside igen, gælder den nye privatlivspolitik.

3. Indsamling, behandling og brug af din IP-adresse

I vores privatlivspolitik forklares baggrunden for, hvordan vi indsamler, opbevarer og behandler dine data, når du besøger Plussport.dk. Hvis du er i tvivl eller har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte Peter Liljensten.

A. Indsamling af trafikdata

Du kan besøge vores hjemmeside uden aktivt at give oplysninger om dig selv. Vi indsamler adgangsdataene, der sendes af din webbrowser. Disse er:

Browser type / version

Det anvendte styresystem

Reference URL (den tidligere besøgte side)

Værtsnavn på den adgangscomputer (IP-adresse)

Tidspunkt for serverforespørgslen

Dvæletid og udvalgte delsider.

Disse data indsamles udelukkende af tekniske grunde og opbevares i løbet af dit besøg på vores hjemmeside. Disse data tillader os ikke at konkludere med din person. Din udbyder ville dog kunne identificere din internetforbindelse baseret på den IP-adresse, der er gemt hos os.

B. Sletning

Vi gemmer kun dine data under dit besøg på vores hjemmeside. Vi sletter dem automatisk, så snart din browser har lukket vores hjemmeside.

4. Cookies

Vi bruger såkaldte "cookies". Cookies er små tekstfiler, der overføres fra en webserver til din harddisk. Dette giver os automatisk visse data, f.eks. IP-adresse, browser, operativsystem fra din computer og din forbindelse til internettet.

Cookies kan ikke bruges til at starte programmer eller overføre vira til en computer. Baseret på oplysningerne i cookies kan vi lette navigationen og muliggøre en korrekt visning af vores hjemmeside.

I ingen tilfælde vil de data, der indsamles af os, blive videregivet til tredjemand eller bliver brugt til at etablere en forbindelse til dine personoplysninger uden dit samtykke. Vores hjemmeside kan naturligvis også tilgås uden cookies. Internetbrowsere indstilles regelmæssigt til at acceptere cookies. Du kan deaktivere brugen af ​​cookies til enhver tid via indstillingerne for din browser. Brug venligst hjælpefunktionerne i din internetbrowser for at finde ud af, hvordan du ændrer disse indstillinger. Bemærk venligst, at nogle funktioner på vores hjemmeside muligvis ikke virker, hvis du har deaktiveret brugen af ​​cookies.

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet: Så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling: Så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
  • Annonceafvikling. Så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering. Så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.
  • En generel guide til at slette eller blokere slette cookies findes på Erhversstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside. Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.plussport.dk

6. Kontaktformular, e-mail henvendelser

Hvis du kontakter os via e-mail eller kontaktformular, indsamler og opbevarer vi dine oplysninger med det formål at behandle anmodningen og eventuelle opfølgningsspørgsmål.

7. Registrering på vores hjemmeside

Når vi registrerer for brug af Plussport.dk’s tjeneste, indsamler og gemmer vi personlige oplysninger som navn, fødselsdato og e-mail-adresse samt registrering af aktiviteter og hændelser, herunder test fra et hold og fra dig selv og lignende. Registrerede brugere har mulighed for at ændre eller slette de data, der er indtastet under registrering til enhver tid. For yderligere detaljer omkring dette, henviser vi til Plussport.dk’s Bruger- og Persondatabetingelser.

8. Nyhedsbrev

Tilmeldingen til vores nyhedsbrev sker ved de data, du indtaster ved registrering på Plussport.dk. Som registreret nyhedsbrev vil du modtage vores nyhedsbrev samt eventuelle relaterede oplysninger (f.eks. om ændringer og opdateringer på vores platform).

Samtykket til opbevaring af dine personoplysninger samt bruger til udsendelsen af nyhedsbrevet kan til enhver tid tilbagekaldes. Hvert nyhedsbrev indeholder et link til med en tilbagekaldelsesmulighed. Du kan også til enhver tid meddele et ønske om afmeldelse af enhver form for kommunikation til vores databeskyttelsesrepræsentant (kontaktoplysninger i afsnit 2 ovenfor).

9. Brug af Google Analytics

Denne hjemmeside anvender Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. ('Google'). Google Analytics bruger såkaldte 'cookies', tekstfiler, der gemmes på din computer, og som tillader en analyse af din brug af ​​hjemmesiden. Oplysningerne fra cookien om din brug af denne hjemmeside overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der.

På grund af aktiveringen af ​​IP-anonymisering på disse websteder bliver din IP-adresse dog forkortet af Google inden for EU's medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i usædvanlige tilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der.

På vegne af operatøren af ​​denne hjemmeside bruger Google disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, at kompilere rapporter om aktivitet på hjemmesiden og at levere andre tjenester relateret til websitet og internetbrug til webstedsoperatøren. IP-adressen, der leveres af Google Analytics som en del af Google Analytics, slås ikke sammen med andre Google-data. Du kan forhindre lagring af cookies ved hjælp af en tilsvarende indstilling af din browsersoftware. Vi påpeger dog, at du i dette tilfælde kan begrænse nogle af Plussport.dk’s funktioner.

Derudover kan du forhindre Google's indsamling af de data, der genereres af cookien og relateret til din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) samt behandling af disse data af Google ved at downloade browser-plugin'et, der er tilgængeligt under følgende link og installer:

Link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout