Om mig

Jeg hedder Peter Liljensten,er founder af Plussport. Jeg har igennem de sidste 10 år været personlig træner, løbetræner og løbecoach til over 500 til 600 fodboldspillere fra U10 til professionelle fodboldspiller Rasmus Højlund, Aral Simsir, Sofie Svava, Roony Bardghji og FIFA dommer Frida Klarlund. Siden jeg var helt lille, har jeg gået op i sport og træning, og derved lært at presse mig selv og dermed skabe nye og bedre resultater. At skubbe grænser og udfordre sig selv er med til at skabe gode resultater, og dermed blive den bedste version af sig selv.

Jeg brænder for at hjælpe fodboldspillere med deres hurtighed og løbeteknik. Derfor opstod ideen til Plussport, da jeg blev kontaktet af fodboldspillere fra hele landet, da de ønskede at blive hurtigere og dermed den bedste version af dem selv. I dag, hvor vi alle kan have svært ved at finde tid i hverdagen, er Plussport din redningsmand. Plussport giver dig mulighed for at træne hurtighed, kondition og styrketræning, hvor du vil og når du vil. Ud fra træningsprogrammer samt træningsvideoer du kan tilgå, når det passer dig.

Plussport er til dig, som ønsker at blive hurtigere uden at skulle bruge flere timer om ugen på træningen. Plussport kan blandt andet hjælpe dig indenfor styrke, løbeteknik, kondition og hurtighed.

Rigtig god fornøjelse med træningen!

De bedste hilsner

Peter Liljensten

Personlig træner, løbetræner, løbecoach og online træner til fodboldspillere.

FC Midtjylland fodboldspillere blev hurtigere med løbetræner Peter.
Træner for første gang kvindelandsholdspillere Sofie Svava.
Mød fodbolddommer Frida Mia Klarlund
Scroll to Top