Hvorfor træne sprinttræning som fodboldspiller?

Er du fodboldspiller som spiller fodbold i en eliteklub eller i en breddeklub kan det betale sig at træne sprinttræning 2 gange om ugen af 30 til 45 minutter, hvis du ønsker at blive en hurtigere og eksplosiv fodboldspiller. Et eksempel kunne være at gøre følgende: 10 gange 5 sekunders sprint med 10 sekunders pause imellem. Gentaget 2-3 gange. 2 gange om ugen. Er typisk et eksempel på hvad du kan gøre for at blive hurtigere fodboldspiller. Udover at træne sprinttræning 2 gange om ugen er det en god ide, at træne løbeteknik træning. Løbeteknik er vejen frem, hvis du gerne vil have en bedre løbestil når du sprinter som fodboldspiller. Jeg har igennem 10 år trænede og udviklet fodboldspiller, som er blevet hurtigere og eksplosive på 5 meter, 10 meter, 20 meter og helt op til 30 meter sprint. Der er flere måder man kan få hjælp til at blive en hurtigere fodboldspiller. Enten booker du en personlig træner, løbetræner eller løbecoach, som hjælper din til at blive en hurtigere fodboldspiller på banen. Eller du træner online træning på Plussport, hvor du vil få træningsprogrammer og videoøvelser, som gør dig til en hurtigere og eksplosiv fodboldspiller over tid.

Forvent ikke at du bliver hurtigere efter kun 1 måned

Hvis du forventer, at du bliver en hurtigere og eksplosiv fodboldspiller efter 1 måned, så må jeg desværre sige til dig, at det ikke kommer til at ske. Du skal have god tålmodighed og træne målrettede over en længere periode. Det er lige som at gå til fodbold, hvis du ønsker at blive en dygtig professionel fodboldspiller, så skal du træne et hav af timer og presse dig selv til din fodboldtræning. Jo mere du træner, jo bedre bliver du over tid. Så midt bedste råd til dig er, at du træner 2 gange om ugen sprinttræning uden boldt på Plussport. På Plussport vil du få træningsprogrammer og videoøvelser, som du skal træne efter online. Hvis det var mig, så vil jeg først starte med, at lave test på 5 meter, 10 meter, 20 meter og 30 meter sprint. Du kan evt. også lave en Bip-test for at teste hvor god form du er konditionsmæssigt. Efter du har lavede dine sprinttest vil jeg gå i gang med træningsprogrammet og videoøvelserne. Efter der er gået 12 uger, vil jeg lave en nye sprinttest igen, så du kan se om du er blevet hurtigere. Hvis ikke du er blevet hurtigere og eksplosiv fodboldspiller har du måske ikke trænede nok, så vil jeg fortsætte træningen og lave en test igen 3 måneder efter. Jeg kan ikke love dig, at du bliver en hurtigere fodboldspiller, men jeg kan love dig, hvis du træner ud fra dit træningsprogram og laver øvelserne på dit træningsniveau i 12 uger, så vil du kunne mærke en forskel, hvis du aldrig har trænet sprinttræning før. Husk der er 3 træningsniveau du kan gå efter. Begynder, Let øvet og øvet, så du skal selv finde ud af hvilket niveau du ligger på det kan jeg desværre ikke gøre for dig.   

Prøv Plussport 14 dage gratis for 0 kr. Efter de 14 dage er gået koster det 79 kr. om måned eller 708 kr. for et år. Du sparer 240 kr. på et års medlemskab det er værd at tage med. Husk hvis du vil være hurtigere, eksplosiv og stærkere, så skal du målrettede din online træning, så du kan blive en god fodboldspiller ud fra mine træningsprogrammer og træningsvideoer.

Rigtig god fornøjelse med din online træning.

De bedste hilsner

Peter Liljensten

Personlig træner, løbetræner, løbecoach og online træner

Scroll to Top