Interviewet med U15 fodboldspillere Storm fra Lyngby Boldklub

Som noget helt nyt er jeg begyndt, at lavede interview med mine fodboldspiller, som har været i et træningsforløb hos mig. Hvor de har brugt min online hjemmeside Plussport til deres selvtræning, når de ikke har trænede med mig en gang om ugen. Træner de online 2 til 3 gange om ugen af 30 til 40 minutter. Hele formålet med, at de træner online ud fra træningsprogrammer og videoøvelser målrettede fodboldspiller, som gerne vil blive hurtigere, eksplosive og stærkere er faktisk at de bliver hurtigere bedre og lære tingene betydelig hurtigere hvis de ikke havde gjort det. Det er vigtigt at forstå hvis du gerne vil blive en hurtigere fodboldspiller, er det meget vigtigt at du som fodboldspiller for trænede minimum sprint 2 gange om ugen.  

Igår lavede jeg et interview med U12 fodboldspiller August fra AB-Boldklub som har brugt Plussport i 4 måneder. Hvor jeg stillet ham nogle spørgsmål i forhold til hans online træning, som han har trænede efter i den periode jeg har trænet ham en gang om ugen i personlig træning ude på Lyngby atletikstadion. Jeg træner nemlig rigtig mange fodboldspiller, som gerne vil blive hurtigere og eksplosive derfor er det meget vigtigt for mig, at vide hvordan det har været i den periode jeg har trænede dem og hvordan har det været en træne online selvtræning af 30 minutter 2 til 3 gange om ugen. Jeg fik stillet August nogle gode spørgsmål i forhold til ham er August, hvilke resultater har han opnået, hvad er han blevet bedre til, er han blevet hurtigere, er han kommet i bedre form, hvordan er plussport brugere oplevelse og hvad vil han anbefale til andre fodboldspiller og forældre, som overvejer at træne online træning. Du kan se og høre alt hvad vi snakkede om i en 5 min video, som jeg lavede med ham. Det skal lige siges, at jeg er superstolt over August og alle de andre fodboldspillere jeg træner i min hverdag både online og gennem fysisk træning ude i Lyngby. Det har jeg gjort i 10 år og jeg er meget stolt over, at jeg kan hjælpe fodboldspiller med deres løbeteknik, hurtighed og eksplosivitet gennem min fysiske og min online træning på Plussport.

Mange fodboldspiller drømmer om at blive professionel fodboldspiller en skønne dag, men mange har også brug for at blive hurtigere, eksplosive, komme i bedre form og få en bedre løbeteknik ud fra online træning målrettede fodboldspiller i Danmark. På Plussport ligger der over 500 træningsvideoer og træningsprogrammer indenfor sprinttræning, løbetræning, styrketræning, agilitytræning, mobilitetstræning, sprinttest på 5, 10, 20, 30 meter og Bip-test på 20 meter. Alt samlede et sted til fodboldspiller, som ønsker at blive hurtigere på banen. Jeg har brugt 3,5 år af mit liv på, at udvikle en træningsplatform til fodboldspillere i håber om, at blive fodboldspiller i Danmark vil træne online, så de kan blive den bedste udgave af dem selv.

Prøv Plussport 14 dage gratis for 0 kr. Efter de 14 dage er gået koster det 79 kr. om måned eller 708 kr. for et år. Du sparer 240 kr. på et års medlemskab det er værd at tage med. Husk hvis du vil være hurtigere, eksplosiv og stærkere, så skal du målrettede din online træning, så du kan blive en god fodboldspiller ud fra mine træningsprogrammer og træningsvideoer.

Rigtig god fornøjelse med din online træning.

De bedste hilsner

Peter Liljensten

Personlig træner, løbetræner, løbecoach og online træner  

Scroll to Top